MUĞLA / ULA - Karabörtlen Selahattin Göktuğ İlkokulu

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve 18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlama  Haftası bünyesinde yapılan etkinliklerde İlçe genelinde yapılan "İstiklal Marşı'nı Ezbere Okuma Yarışması" seçmelerinde okulumuzda ilk 3'te derece yapan öğrencilerimize katılım belgesi ve madalya takdim edildi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle ilçemizde yapılan resim yarışmasında 2.olan 2/B sınıfı öğrencimiz Mehmet DENİZLİ;ilçemizde yapılan kutlama töreninde ödülünü aldı.

Mrt

İlçemizde yapılan 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Haftası dolayısıyla düzenlenen resim yarışmasında 2/B Sınıfı öğrencimiz Mehmet DENİZLİ İlçe 2.si olmuştur.Kendisini kurumumuz adına tebrik ediyoruz.

Mrt

İlçemizde yapılan İstiklal Marşı'nı ezbere okuma yarışmasında ilçe 2.si olan 4/A Sınıfı öğrencimiz Efe GÖKYER İlçede yapılan törende ödüllendirildi.Kendisini tebrik ediyo,başarılarının devamını diliyoruz.

Şbt

Olası bir depreme karşı öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak amacıyla okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Şbt

İlçemizde yapılan İstiklal Marşı'nı ezbere okuma yarışmasında okulumuz 4/A sınıfI öğrencisi Efe GÖKYER İlçe 2.si olmuştur.

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan büyük depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için saygı duruşunda bulunduk.

Okulumuzda 2023/2024 Eğitim Öğretim 1.Dönemi sona erdi.

Sınıflarımızda Yerli Malı Haftası Etkinlikleri

OKULUMUZUN 24 KASIM ÖĞRRTMENLER GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMI

Ara

Engelsiz yaşamın desteklendiği,her bireyin eşit şartlarda yaşadığı günlere ulaşabilmek umuduyla...Dünya Engeliiler Günü kutlu olsun.

Ara

112 Acil Sağlık Hizmetleri Haftası kapsamında sağlık personelleri öğrencilerimize ambulans içini tanıtarak,onları bilgilendirdi.

Kas

ULU ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK, EBEDİYETE İNTİKALİNİN 85.YILINDA OKULUMUZDA YAPILAN ETKİNLİKLERLE ANILDI. SAYGI,SEVGİ VE ÖZLEMLE ANIYOR,EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Eyl

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI, OKULUMUZ 1.SINIFLAR ŞUBE BELİRLEME İŞLEMLERİ ESAS VE USULLERE UYGUN YAPILMIŞ OLUP SINIF LİSTELERİ ÇEKİLEN KURALAR SONUCUNDA E OKUL SİTEMİNE İŞLENMİŞTİR.  YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN.

Nis

Okulumuz İsraf avcıları takımı Muğla Mavi Yeşil Okullar Projesi çerçevesinde koordinatör öğretmenleri ile birlikte "Nesilden Nesile bırakılacak en güzel emanet doğadır." sloganıyla doğa yürüyüşü ve çevre temizliği etkinliği gerçekleştirdi.